Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

    Toimitusehdot

    Ennakkovaraukset
    Voit tilata tuotteen jota ei olla vielä varastossamme (tulossa). Lähetämme nämä tuotteet heti kun saamme niitä varastoon. Tilaukset tuleville tuotteille käsitellään erillisinä tilauksina. Se merkitsee sitä, että jos teet tilauksen joka sisältää tuotteita jotka on jo varastossa sekä sellaisia jotka ovat vasta matkalla meille, toimitetaan kaikki tuotteet yhdessä heti kun saamme niitä varastoomme.

    Käsittelemme ennakkovaraukset tulevista tuotteista näin siksi, että emme voi tietää tulevatko tavarat juuri silloin kun niiden pitäisi. On suhteellisen tavallista että toimituspäivää siirretään tavarantoimittajien toimesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että perimme rahdin jokaisesta lähetyskerrasta, jossa toimitamme sinulle ennakolta tilaamasi tuotteen, mikäli haluat ennakkoon varaamasi tuotteet toimitettavan siinä järjestyksessä kuin ne tulevat varastoon.
     
    Toimitukset ulkomaille
    Emme tällä hetkellä toimita Suomen ulkopuolelle.
     
    Rahtimaksu
    Rahtimaksumme vaihtelevat ostoskorisi arvosta riippuen. Tilausta kohden veloitetaan rahtikulut ainoastaan kerran. Kaikki tuotteet toimitetaan mahdollisuuksien mukaan yhdellä kertaa.

    Postiennakko
    Emme toimita tuotteita postiennakolla lainkaan.
     
    Maksutavat

     

    Luottokortti
    Luottokorttimaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Checkoutin kanssa. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa ja MasterCard. Maksun yhteydessä kassalla ilmoitat maksutavaksi luottokortin. Kun klikkaat nappia "Suorita osto" tulet luottokorttisivulle, jossa ilmoitat luottokorttitietosi. Haluamme huomauttaa, että tilauksesi kokonaissumma tullaan veloittamaan luottokortiltasi lähipäivinä, vaikka tilausta ei voida toimittaa heti.

     

     Verkkomaksu

    Verkkomaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Checkoutin kanssa.
     
    Haluamme huomauttaa, että tilauksen kokonaisarvo veloitetaan tililtäsi seuraavien päivien aikana niissäkin tapauksissa joissa koko tilausta ei voida toimittaa heti.
     
    Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä verkkomaksulla maksettuja tilauksia mikäli näemme sen aiheelliseksi. Mikäli näin käy, summa palautetaan tilille ja tilaus poistetaan.
    ALV
    Arvonlisävero 24% sisältyy kaikkiin hintoihimme.

    Toimitustavat
    Tuotteiden toimituksesta vastaa DB Schenker, Matkahuolto tai Posti.

    Toimitusajat
    Sisustus Laventeli Oy:llä on varasto Haminassa ja meillä on normaalisti koko valikoimamme varastossa. Kaikki tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15 arkipäivänä, pakataan samana päivänä. Huomioi että kuljetusyhtiö jakaa lähetykset vain arkipäivisin - ei lauantaisin, sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä.
     
    Sisustus Laventeli Oy ei vastaa mahdollisista kuljettajan tai toimittajien aiheuttamista viivästyksistä.
     
    Palautusoikeus
    Eikö tuote vastannut odotuksiasi? Käytämme 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuote on ehjä, alkuperäisessä pakkauksessa ja edelleen myyntikuntoinen. Rahat palautetaan 14 vuorokauden kuluessa. Palautus-/vaihto-oikeus EI koske alusvaatteita, sillä tuotetta ei voi luonteensa takia palauttaa.
     

    Otathan aina ensin yhteyttä sähköpostilla kauppa (ät) sisustuslaventeli.fi, jos haluat palauttaa tuotteen.

    Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi tulee perille meille. Lähetä tuote samassa paketissa tai ota siitä ainakin alkuperäinen lähetyslomake. Joissain tapauksissa palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä voi kestää jopa 15 päivää.

    MAKSAAKO TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN?

    Tuotteen palauttaminen maksaa 10 euroa. Voit vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteen maksamalla itse toimituskulut, jolloin palautamme tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan.

    OLEN PALAUTTANUT TUOTTEEN, MILLOIN SAAN VAIHTOTUOTTEEN TAI HYVITYKSEN?

    Vaihtotuote toimitetaan heti kun palauttamasi tuote on saapunut meille. Hyvitys maksetaan käyttämääsi maksutapaan, viimeistään 10 vrk kuluessa palautuksen saapumisesta.

    NOUTAMATON PAKETTI

    Noutamaton tilaus ei ole palautus. Noutamattomasta tilauksesta perimme 20 € käsittelymaksun.

    Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
     
    Henkilötiedot
    Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti palveluja ja tuotteita koskevan informaation lähettämiseen.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä

    Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sisustuslaventeli.fi -ostoskorin kautta.
    Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
    Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

    Tilausvahvistus

    Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet laskun loppusumman.
    Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.


    Maksutavat

    Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Oyj:n sivuston kautta.

    Maksupalvelutarjoaja

    Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

    Maksu pankkipainikkeilla

    Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

    Maksut luottokorteilla

    Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.
    Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


    Toimitusaika

    Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

    Toimitustapa ja toimituskulut

    Toimitustapana on Postin palvelut, kotiinkuljetusta lukuunottamatta. SmartPost sekä nouto omasta Postista sekä nouto liikkeestämme ovat mahdollisia toimituspapoja. Toimituskulut ovat 6,90 EUR/lähetys. Yli 70 EUR tilaukset toimitamme kuluitta.

    Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
    Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
    asiakas- tai tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
    sähköpostiosoitteesi
    pankkitilinumerosi

    Palautusosoite:
    Sisustus Laventeli Oy
    Raatihuoneentori 12
    49400 Hamina
    Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.