Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

    Tietosuojaseloste

    SISUSTUS LAVENTELI OY:N www.pikkupepita.fi VERKKOKAUPAN TIETOSUOJASELOSTE
     
    1. REKISTERINPITÄJÄ
    Sisustus Laventeli Oy (myöhemmin "me") käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen, sekä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.
     
    Meille on tärkeää, että tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi. Alla kerromme lisää henkilötietojesi käsittelystä.
    Huomaathan,    että tämä tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan Sisustus Laventeli Oy:n rekisterinpitäjänä suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn.
    Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii maksupalveluntarjoaja.
    Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa palveluntarjoajan omilta sivuilta:
     
    Checkout <https://checkout.fi/>
     
    2. YHTEYSTIEDOT
    Rekisterinpitäjän yhteystiedot:
    Sisustus Laventeli Oy
    Y-tunnus 2202921-8
    Raatihuoneentori 12
    49400 HAMINA
    kauppa@sisustuslaventeli.fi
    050 3870492
     
    Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:
    Sanna Vapalahti
    Omistaja
    kauppa@sisustuslaventeli.fi
     
    3. KERÄTYT TIEDOT
    Rekisteröityneistä tai tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme seuraavia
    tietoja:

     * etu- ja sukunimi;
     
    * sähköpostiosoite;
     
    * postiosoite;
     
    * puhelinnumero;
     
    * muut asiakkaan antamat lisätiedot;
     
    * tilaus- ja toimitushistoria;
     
    * valittu maksutapa;
     
    * mahdollinen asiakaskommunikaatio tai reklamaatiot;
     
    * suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot; ja
     
    * yritysasiakkaiden edustajien kohdalla yrityksen nimi ja y-tunnus.

    Lisäksi
       voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä
    tietoja, joita voidaan joissain tilanteissa pitää henkilötietoina.
    Tällaisia tietoja ovat:

     
    * IP-osoitteesi;
     
    * käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi;
     
    * verkkokaupasta etsimäsi tuotteet; ja
     
    * sivuhistoria verkkokaupan sisällä.

    4. EVÄSTEET JA ANALYTIIKKATYÖKALUT
    Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkokauppamme käytettävyyttä ja toimivuutta.
       Lisäksi hyödynnämme evästeitä analytiikkatiedon keräämiseksi ja
    sosiaalisen median tilien integroimisessa sivustollemme.
    Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. Jos et
    halua sivustojen tallentavan evästeitä tietokoneeseesi, voit estää
    evästeet selainasetuksistasi. Tällöin emme voi taata, että
    verkkokauppamme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.
    Käytämme Google Analytics -työkalua. Lisää tietoa Google Analyticsin
    tietosuojasta on saatavilla osoitteessa Google Analyticsin
    tietosuojaselosteesta
    <https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi.>.
     
    5. MISTÄ SAAMME HENKILÖTIEDOT?
    Lähtökohtaisesti saamme tämän tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot rekisteröidyiltä itseltään tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä.
    Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä
    automaattisesti.
     
    5. TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA PERUSTEET
    Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää seuraaviin lain ja suostumusten
    mukaisiin käyttötarkoituksiin:
     
    Tilaussopimuksen täytäntöönpanoon
    Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista
       varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta
    koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä.
     
    Asiakasviestintään ja asiakassuhteen hoitamiseen
    Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja
    asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen.
    Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja
    kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä
    viestisi käsittelyyn.
     
    Suoramarkkinointitarkoituksiin
    Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme tai muulla tavoin ilmaissut haluavasi
    vastaanottaa suoramarkkinointimateriaalia, voimme käsittellä
    henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointimateriaalia,
    kuten tietoa tuotteistamme sekä ajankohtaisista tarjouksista ja
    tapahtumista.
    Lisää
       tietoa henkilötietojen käyttämisestä suoramarkkinoinnissa saat kohdasta
       11. Sinulla on aina oikeus kieltää sähköinen suoramarkkinointi.
     
    Henkilötietojen käsittelyn perusteet
    Käsittelemme henkilötietoja hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat
    velvollisuutemme rekisteröityä kohtaan, tai sopimuksen tekemistä
    edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Lisäksi käsittelemme
    henkilötietoja suostumuksen perusteella silloin kun rekisteröity on
    antanut henkilötiedon käsittelylle suostumuksensa, sekä oikeutetun edun
    perusteella ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme,
    esimerkiksi verkkosivuanalytiikan keräämiseen.
    Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa minä tahansa
    ajankohtana ottamalla meihin yhteyttä.
     
    7. SÄILYTYSAIKA
    Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin lainsäädäntö
    sitä vaatii tai kuin se on tarpeellisia yllä yksilöityjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.
     
    8. HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE
    Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietoja Euroopan talousalueen sisällä.
    Saatamme kuitenkin joissain tilanteissa siirtää henkilötietoja käsiteltäväksi
    tämän alueen ulkopuolelle. Tällöin huolehdimme, että kansainvälisiä
    siirtoja koskevat sopimukset sisältävät kansainvälisiä siirtoja koskevat
       mallilausekkeet tai että siirrot muuten tapahtuvat muun kulloinkin
    voimassaolevan EU-komission hyväksymän järjestelyn mukaisesti,
    esimerkiksi Privacy Shield -ohjelman puitteissa.
     
    9. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT
    Emme luovuta henkilötietojasi Sisustus Laventeli Oy -organisaation ulkopuolisille
    osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:
     
    Oikeudellisista syistä
    Voimme luovuttaa henkilötietoja Sisustus Laventeli Oy:n ulkopuolisille osapuolille,
    jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista (i)
    soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi;
       (ii) petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin
    rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien
    havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai
    (iii) muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi
    lainsäädännön mukaisesti.
     
    Valtuutetuille palveluntarjoajille
    Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille
       palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalvelusta vastaavalle
    palveluntarjoajalle. Sopimuksemme palveluntarjoajiemme kanssa sisältävät
       sitoumukset, joiden mukaisesti palveluntarjoajat sitoutuvat
    rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän
    tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.
     
    Nimenomaisella suostumuksellasi
    Voimme luovuttaa henkilötietoja Sisustus Laventeli Oy:n organisaation ulkopuolisille
    kolmansille osapuolille muista, kuin edellä mainituista syistä, kun
    meillä on siihen rekisteröidyn nimenomainen suostumus. Rekisteröidyllä
    on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa ottamalla meihin
       yhteyttä.
     
    10. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT
     
    Oikeus saada pääsy tietoihin
    Rekisteröidyillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, joita Sisustus Laventeli Oy
    käsittelee. Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä
    henkilötietoja käsittelemme sekä mihin tarkoitukseen näitä tietoja
    käytetään.
     
    Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Sinulla on oikeus saada virheelliset, epätarkat, vaillinaiset, vanhentuneet tai
       tarpeettomat henkilötiedot, joita säilytämme, korjatuiksi tai
    täydennetyiksi toimestamme. Ottamalla meihin yhteyttä voit päivittää
    esimerkiksi yhteystietosi tai muut henkilötietosi.
     
    Oikeus vaatia tiedon poistamista
    Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Suoritamme pyyntösi mukaiset
    toimenpiteet, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta
    tietoa. Tällainen syy voi esimerkiksi olla kirjanpitolaista johtuva
    velvollisuus säilyttää tietoa tai tarve säilyttää tilaustietoja
    mahdollisen takuuilmoituksen todentamiseksi.
     
    Vastustamisoikeus ja oikeus rajoittaa käsittelyä
    Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä tai profilointia, jos
    tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten. Sinulla on oikeus
    vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista myös muun muassa
    silloin, kun sinua koskevat tiedot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi
    sinulla on tietyissä erityistilanteissa oikeus vastustaa
    henkilötietojesi käsittelyä, jos perusteena on henkilökohtainen
    erityistilanne.
     
    Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
    Rekisteröidyllä on oikeus saada henkilötietonsa meiltä jäsennellyssä ja yleisesti
    käytetyssä muodossa sekä itsenäisesti siirtää tiedot kolmannelle
    osapuolelle.
     
    Oikeuksien käyttäminen
    Jos haluat käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, pyydämme lähettämään
    meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite,
    puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta.
    Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.
    Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia
    tai jotka ovat selvästi perusteettomia.
     
    11. SUORAMARKKINOINTI
    Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen
    esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen, voimme lähettää sinulle tiedotteita
       koskien tuotteitamme, tarjouksiamme tai tapahtumiamme.
    Rekisteröidyllä on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietoja
    suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla
    meihin. yhteyttä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti taikka
    käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen
    peruuttamismahdollisuutta.
     
    12. TIETOTURVALLISUUS
    Olemme toteuttaneet hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä
    suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen
    suojaamiseksi. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen
    taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden
    varmistamiseksi.
    Henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta
    tämä on perusteltua. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä
    asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja
    käyttöoikeuksin.

    13. VALITUKSEN TEKEMINEN
    Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Sisustus Laventeli Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä

    Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sisustuslaventeli.fi -ostoskorin kautta.
    Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
    Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

    Tilausvahvistus

    Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet laskun loppusumman.
    Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.


    Maksutavat

    Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Oyj:n sivuston kautta.

    Maksupalvelutarjoaja

    Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

    Maksu pankkipainikkeilla

    Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

    Maksut luottokorteilla

    Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.
    Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


    Toimitusaika

    Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

    Toimitustapa ja toimituskulut

    Toimitustapana on Postin palvelut, kotiinkuljetusta lukuunottamatta. SmartPost sekä nouto omasta Postista sekä nouto liikkeestämme ovat mahdollisia toimituspapoja. Toimituskulut ovat 6,90 EUR/lähetys. Yli 70 EUR tilaukset toimitamme kuluitta.

    Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
    Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
    asiakas- tai tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
    sähköpostiosoitteesi
    pankkitilinumerosi

    Palautusosoite:
    Sisustus Laventeli Oy
    Raatihuoneentori 12
    49400 Hamina
    Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.