Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Arte Pura

  Tuotemerkki: Arte Pura
  Harmaa froteepyyhe pitsillä on upea Arte Pura luksuspyyhe. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja värjätään aina vasta ompelun jälkeen asiakkaan tilauksen mukaisesti.Pyyhkeen koko 40 *60 cm ja leveä pitsi on toisessa päässä. Toisessa päässä on ripustuslenkki.Hoito-ohje: Pesu 40 astetta. Mielellä..
  34.90€ Veroton:28.15€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Huppari, harmaa on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama huppari. Huppari on hupparien aatelia. Hupun sisäpuolta vuoraa tyylikäs organza ja kiristysnauhojen päässä isot, kauniit valkoiset helmet. Vetoketju on kaksisuuntainen ja vetimessä hieno metallinen somiste. Taskujen reuno..
  199.00€ Veroton:160.48€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Huppari, musta on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama huppari. Huppari on hupparien aatelia. Hupun sisäpuolta vuoraa tyylikäs organza ja kiristysnauhojen päässä isot, kauniit valkoiset helmet. Vetoketju on kaksisuuntainen ja vetimessä hieno metallinen somiste. Taskujen reunoi..
  199.00€ Veroton:160.48€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Huppari, ruskea on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama huppari. Huppari on hupparien aatelia. Hupun sisäpuolta vuoraa tyylikäs organza ja kiristysnauhojen päässä isot, kauniit valkoiset helmet. Vetoketju on kaksisuuntainen ja vetimessä hieno metallinen somiste. Taskujen reuno..
  199.00€ Veroton:160.48€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Musta froteepyyhe pitsillä on upea Arte Pura luksuspyyhe. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja värjätään aina vasta ompelun jälkeen asiakkaan tilauksen mukaisesti.Pyyhkeen koko 40 *60 cm ja leveä pitsi on toisessa päässä. Toisessa päässä on ripustuslenkki.Hoito-ohje: Pesu 40 astetta. Mielellää..
  34.90€ Veroton:28.15€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Tunika, musta on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama tunika/paitapusero. Paidassa on koristeelliset napit ja sen saa auki edestä kokonaan. Alaosa on kaksinkertainen ja hihat ovat pitkät.Kuvassa olevat ovat toisia värejä, mutta tämä tunika on MUSTA.Kangas on mukavan pe..
  179.00€ Veroton:144.35€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Tunikamekko, musta on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama tunika - lyhyt mekko. Tunikassa on kaunispieni metallinen perhoskoriste rintojen välissä rypytyksessä.Kuvassa olevat ovat toisia värejä, mutta tämä tunika on MUSTA.Hihat ulottuvat kyynärpäiden alapuolelle ja ol..
  199.00€ Veroton:160.48€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Tunikamekko, musta on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama tunika - lyhyt mekko. Tunikassa on kaunis pieni metallinen krunukoriste kauluksessa. Mekko on ihana a-linjainen ja kiristetään itselle sopivaan kireyteen takana olevan nauhan avulla.Kuvasta poiketen tämä tunika on ..
  259.00€ Veroton:208.87€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Tunikamekko, valkoinen on erittäin kaunis ja laadukas Arte Puran Italiassa valmistama tunika - lyhyt mekko. Tunikassa on kaunis pieni metallinen krunukoriste kauluksessa. Mekko on ihana a-linjainen ja kiristetään itselle sopivaan kireyteen takana olevan nauhan avulla.Hihat ulottuvat kyynärpäiden..
  259.00€ Veroton:208.87€
  Tuotemerkki: Arte Pura
  Valkoinen froteepyyhe pitsillä on upea Arte Pura luksuspyyhe. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja värjätään aina vasta ompelun jälkeen asiakkaan tilauksen mukaisesti.Pyyhkeen koko 40 *60 cm ja leveä pitsi on toisessa päässä. Toisessa päässä on ripustuslenkki.Hoito-ohje: Pesu 40 astetta. Miele..
  34.90€ Veroton:28.15€
  Näytetään 1 - 10 (Yhteensä 10. Sivuja 1.)